AVENTURA ORIGJINALE SHQIPTARE
[wpcdt-countdown id="2215"]

OriginAL is a program that provides an educational and cultural tour for the Albanian Diaspora Young Adults to their countries of origin. It includes volunteer experience, and aims to motivate the participants to discover and connect with their roots. OriginAL is an independent program, launched in 2022 by GERMIN and the Global Albanians Foundation, with very ambitious goals to change the way the diaspora young generations perceive their countries of origin.

Aplikoni

Udhëtoni të sigurt

Ne jemi duke u koordinuar me institucionet shëndetësore të Shqipërisë dhe Kosovës për tu siguruar që mirëqenia juaj është prioriteti ynë kryesor.

Statusi i përparësisë

Nëse udhëtimi juaj anulohet për shkak të problemeve shëndetësore ose personale, ju do të merrni statusin e përparësisë kur të regjistroheni për udhëtimin e ardhshëm.

Çfarë përfshin pakoja?

Të gjitha udhëtimet përfshijnë transportin brenda vendit, dy vakte ushqimore në ditë, akomodim, ekskursione dhe më shumë!

Kalaja e Krujës
Berat
Tiranë
Rugovë
Prizren
Aktivitete
Vullnetare

Udhëtimi

Ne po punojmë drejt mbulimit të biletave të fluturimeve për pjesëmarrësit drejtë dhe nga Shqipëria dhe Kosova. Pjesëmarrësit e përzgjedhur do të njoftohen me kohë. 

Akomodimi

Rifreskojeni energjinë tuaj në një sërë ambientesh komode në Shqipëri dhe Kosovë. Do të kujdesemi ne për rezervimet tuaja.

Ushqimi

Nga pite në petulla, në fli dhe tava, me OriginAL do t’i shijoni shijet autentike të ushqimeve tradicionale shqiptare.

Vizitat

Ne do të sigurohemi që ju të mund të vizitoni monumente dhe pika referimi që ofrojnë një perspektivë të veçantë për historinë dhe kulturën shqiptare.

Transporti

Udhëtoni nëpër Shqipëri dhe Kosovë me një autobus të rehatshëm me ajër të kondicionuar, duke shijuar peisazhin gjatë rrugës.

Turnetë

Me cicëron turistik profesional që udhëheq rrugën, do mësoni historinë përmes vizitave në vendet më të shenjta shqiptare.

#originalbanian

Sponsors

Get ready! / Bëhuni gati!

Application will open on May 25th, 2022.

Aplikimi hapet më datë 25 Maj, 2022.