Dy javë të jashtëzakonshme në atdheun tuaj

Do të keni mundësinë të eksploroni vendet e bukura të atdheut tuaj dhe të shijoni peizazhet përrallore që ofron. Ngrihuni – afrohuni me rrënjët tuaja dhe krijoni kujtime të përjetshme.

Udhëtoni pa pengesa

Gjithçka që duhet të bëni është të aplikoni, dhe të mbani çantat e shpinës gati. Ne do të kujdesemi për itinerarin, akomodimin dhe të gjitha aktivitetet e tjera. Po bëjmë më të mirën tonë për t'ju ofruar një udhëtim të mrekullueshëm.

Takoni miqtë tuaj të rinj më të mirë

Duke eksploruar Shqipërinë dhe Kosovën, do të takoni bashkëmoshatarët tuaj nga çdo prapavijë dhe stil jetese. OriginAL do të jetë programi që do të mbetet gjithmonë në kujtesën tuaj për shkak të miqësive të reja që do të krijoni.

ÇFARË PËRFSHIHET?

 Dy vakte ushqimore në ditë. Akomodime komode. Bileta për në muze. Hyrje falas në aktivitete. 
Pothuajse gjithçka që nga momenti kur vini këmbë në Shqipëri dhe Kosovë.

Fluturimet

Akomodimet

Ushqimi

Vizitat

Transporti

Turnetë

KRITERET

Ky udhëtim falas është një dhuratë për të rinjtë e diasporës shqiptare nga e gjithë bota. Zbuloni nëse keni të drejtë aplikimi!

A jeni mes
moshës 18-24?

A jeni
shqiptar?

A keni qenë në
vendlindjen tuaj më parë?

Edukatorët tuaj të udhëtimit janë në thelb libri juaj udhëzues për gjithçka gjatë udhëtimit. Ata do të jenë përgjegjës për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja, do t'ju prezantojnë me të gjitha pikat e rëndësishme lokale dhe do të demonstrojnë pse Shqipëria dhe Kosova janë vendet ideale për t'u vizituar!

EDUKATORËT E UDHËTIMIT

Jeni kurioz të dini më shumë?

Ne jemi këtu për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja në lidhje me OriginAL.

Get ready! / Bëhuni gati!

Application will open on May 25th, 2022.

Aplikimi hapet më datë 25 Maj, 2022.