Berat

Qyteti i Beratit është i njohur për arkitekturën dhe peizazhin e tij historik dhe njihet si "Qyteti i një mijë dritareve", për shkak të shumë dritareve të mëdha të shtëpive të vjetra të dekoruara me pamje nga qyteti. Është e paqartë nëse me të vërtetë do të thotë "Një Mijë" apo "Një mbi një".

Get ready! / Bëhuni gati!

Application will open on May 25th, 2022.

Aplikimi hapet më datë 25 Maj, 2022.