Tiranë

Tirana është kryeqyteti, dhe në të njëjtën kohë, qyteti më i madh i Shqipërisë. Ndodhet në qendër të vendit, i rrethuar nga male dhe kodra, me Dajtin që ngrihet në lindje dhe një luginë të lehtë në veriperëndim me pamje nga deti Adriatik në distancë. Tirana mbart brenda histori të vuajtjeve të shqiptarëve, sidomos me muzetë që zbulojnë vitet e diktaturës.

Get ready! / Bëhuni gati!

Application will open on May 25th, 2022.

Aplikimi hapet më datë 25 Maj, 2022.